Βαθμολογία

«Ένα τελευταίο χειροκρότημα για φέτος...»

Δυνατά στο παιχνίδι της παραμονής μέσω του 2ου ομίλου των μπαράζ της Β’ Εθνικής έχει μπει ο Τύρναβος με τις τρεις διαδοχικές νίκες, που έχει σημειώσει.

Η ιστορική ομάδα έχει ανέβει στις προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στην παραμονή και την Κυριακή (31/5) υποδέχονται την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι διοικούντες θέλουν στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν την στήριξη του κόσμου και μέσω της σελίδας τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ζήτησαν από τους φιλάθλους να βρεθούν μαζικά στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του θα δώσει ο Τύρναβος απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με την ομάδα που ξεκίνησε αυτό το μαραθώνιο πρωτάθλημα.

Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, οι ποδοσφαιριστές του Απόστολου Χαραλαμπίδη επιζητούν το πιο σημαντικό τρίποντο του πρωταθλήματος. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια της ΟΜΑΔΑΣ που μας έκανε τόσο περήφανους φέτος.

Διεκδίκησε όλους τους βαθμούς εντός αγωνιστικών χώρων, μας εκπροσώπησε επάξια στο θεσμό του Κυπέλλου περνώντας αήττητη στην επόμενη φάση αποκλείοντας την ΑΕΛ Καλλονής και αναμετρήθηκε στα ίσια με όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Ένα τελευταίο χειροκρότημα για φέτος, ως επιβράβευση για τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και όλους όσους προσέφεραν τα μέγιστα για να ανταπεξέλθει η ομάδα στην πολύ δύσκολη αυτή χρονιά».