Βαθμολογία

Άρης: «Καυτό» τριήμερο Κάλας στην Αθήνα

Στην Αθήνα έρχεται την Τρίτη (26/5) ο Άλεξ Κάλας, ο οποίος θα πρωτοστατήσει σε μια σειρά από ενέργειες για το μέλλον του Άρη. Στόχος του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» είναι να εξασφαλίσει με κάθε τρόπο την άνοδο της ομάδας στη Football League. Κι αυτό θα γίνει αν διεξαχθούν αγώνες μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής για να καλυφθούν οι θέσεις στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Ο Κάλας, μαζί με τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τους νομικούς Χρήστο Γρόλλιο και Βαγγέλη Χατζηιωάννου, θα έχει μια σειρά από επαφές με τους θεσμικούς φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή. Ραντεβού θα γίνουν και με την ΕΠΟ, αλλά και τη Football League, καθώς η Λίγκα πρέπει να αποφασίσει για την προκήρυξη των αγώνων μπαράζ στην περίπτωση που προκύψουν κενές θέσεις στο πρωτάθλημά της τη νέα σεζόν.

Τρεις μέρες θα μείνει στην Αθήνα ο Κάλας για να ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών και στη συνέχεια θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα, αλλά και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.