Βαθμολογία

Ο σούπερ - στόπερ που έγινε πολυεργαλείο!

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Γιώργος Μάντζιος…φέτος ήταν η χρονιά του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Χωρίς καμία αμφιβολία ήταν ο άνθρωπος «κλειδί» της φετινής χρονιάς στον Οικονόμο Τσαριτσάνης! Ο λόγος για τον Γιώργο Μάντζιο που εντυπωσίασε με την ομάδα του νομού Λάρισας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός κατάφερε μέσα από σκληρή και μεθοδική δουλειά όλη τη χρονιά να κάνει μια ονειρεμένη σεζόν και σίγουρα να έχει βλέψεις για μεγαλύτερα πράγματα ενόψει της νέας!

Ο Ελασσονίτης ποδοσφαιριστής έχει περάσει από Οδυσσέα Κορδελιού, Αγροτικό Αστέρα, Τηλυκράτη Λευκάδας, Κιλκισιακό και φυσικά δύο φορές από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε όλα τα ματς και ήταν από τους διακριθέντες. Το… σημαντικό για τον ίδιο και τον προπονητή του ήταν πως εκτός από στόπερ μπορούσε να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στο κέντρο ως αμυντικό χαφ! Δύο σε… ένα για τον Γιώργο Μάντζιο που κατάφερε να διακριθεί στην απαιτητική Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο!

Τα όνειρά του και οι φιλοδοξίες του δεν σταματούν εδώ και ο ίδιος επιθυμεί μέσα από αυτή την καλή χρονιά να μπορέσει να την εξαργυρώσει με μια μεταγραφή! Ο ίδιος φυσικά δεν βιάζεται και θα περιμένει… Πάντως αρκετά «μάτια» των παρακολούθησαν φέτος και απ’ ότι φαίνεται δεν θα αργήσουν οι πρώτες προτάσεις…

Διακρίνεται…

Ο Γιώργος Μάντζιος είναι ένας ποδοσφαιριστής χρήσιμος για κάθε ομάδα της Γ’ αλλά και της Β’ Εθνικής! Νέος σε ηλικία, αρκετά γρήγορος για στόπερ, «αρχοντικό» στυλ και απροσπέλαστος. Μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και ως αμυντικό χαφ αφού έχει τη δυνατότητα να «καταπιεί» αρκετά χιλιόμετρα και να φτιάξει και παιχνίδι!