Βαθμολογία

Ο «μαέστρος» Πρίφτης έκανε τη διαφορά!

Ηρακλής Χάλκης: Νίκος Πρίφτης…στυλοβάτης στα μετόπισθεν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Φέτος ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά του! Ο λόγος για τον δυναμικό αμυντικό Νίκο Πρίφτη του Ηρακλή Χάλκης που με τις φετινές εμφανίσεις του βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του.

Η συνδρομή του έπαιξε σημαντικό ρόλο για να κάνει μια καλή χρονιά ο Ηρακλής Χάλκης αλλά και να μπορέσει και ο ίδιος να κοιτάξει ψηλότερα!

Ο Νίκος Πρίφτης αποδείχτηκε «λίρα 100» για τον ιστορικό σύλλογο του νομού μας αφού ο νεαρός αμυντικός παιχνίδι με παιχνίδι γινόταν ολοένα και καλύτερος και αποτέλεσε τον στυλοβάτη της άμυνας του Ηρακλή.

Παιδί χαμηλών τόνων με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Ενδεικτικό ήταν πως όλη τη σεζόν δεν έχασε ούτε προπόνηση! Στη Χάλκη έχει αρκετά χρόνια και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στο να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Σίγουρα με τις φετινές του εμφανίσεις έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Ο ίδιος επιθυμεί να διεκδικήσει το… όνειρο και να αγωνιστεί και παραπάνω, ώστε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του.

Μόνο τυχαία δεν είναι η εξέλιξή του τα τελευταία χρόνια, καθώς όσοι γνωρίζουν από κοντά την ομάδα μιλούν για έναν αθλητή με συγκεκριμένους στόχους και όνειρα.

Διακρίνεται…

Είναι ένας δυναμικός στόπερ, αρκετά ψηλός που αποτελεί δύσκολο αντίπαλο για κάθε επιθετικό. Καλός με την μπάλα στα πόδια και ανίκητος στις εναέριες μονομαχίες.