Βαθμολογία

Άντβοκαατ: «Αποφασίζω μέχρι την επόμενη εβδομάδα»

Ο Ντικ Άντβοκαατ δήλωσε για ακόμη μία φορά πως θα αποφασίσει σε περίπου μία εβδομάδα για το αν θα παραμείνει στην Σάντερλαντ, λέγοντας πως είναι έτοιμος να δώσει προτάσεις για τον διάδοχό του εφόσον η απάντησή του είναι αρνητική.

«Πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω το συντομότερο δυνατό γιατί πρέπει να είναι ενήμερος ο σύλλογος. Πρέπει να κοιτάξουν παρακάτω, είτε γίνει το ένα είτε το άλλο. Δεν υπάρχει ουσία να το συζητήσουμε τώρα. Ας περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Τότε θα έχω αποφασίσει» σχολίασε αρχικά και προσέθεσε:

«Προφανώς εάν δεν μείνω, θα υπάρξουν ερωτήσεις για το μέλλον και το ποιος θα πρέπει να με αντικαταστήσει. Σίγουρα θα απαντήσω. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερο ανταγωνισμό. Τέσσερις ή πέντε βασικούς που θα της τον προσφέρουν. Πρέπει να δούμε τι θα κάνει το μεγάλο αφεντικό.

Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε όσο τα μεγάλα κλαμπ, αλλά πιστεύω ότι και τέσσερις παίκτες θα κάνουν πολύ καλύτερη την ομάδα. Δεν είναι τόσο άσχημα όσο πιστεύουν μερικοί. Πρέπει να υπάρξει, όμως, καλύτερη ισορροπία».