Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Ποτέ δεν φοβήθηκα για την θέση μου»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε πως δεν φοβήθηκε ποτέ κατά την διάρκεια της σεζόν πως κάποια μέρα θα χτυπήσει το τηλέφωνό του για να απολυθεί, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό ήταν να τελειώσει τις υποχρεώσεις τις με νίκη η Μάντσεστερ Σίτι, για να αποχαιρετήσει κατάλληλα τον Φρανκ Λάμπαρντ. «Ήταν σημαντικό να πούμε αντίο στον Φρανκ με μια νίκη. Ήταν ένα όμορφο απόγευμα για τους οπαδούς και την ομάδα.

Δεν είμαι χαρούμενος από το πως έχουμε δουλέψει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Χάσαμε πολλούς βαθμούς από τις ομάδες που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού. Χάσαμε ανόητους βαθμούς, αλλά σας διαβεβαιώ πως την επόμενη σεζόν θα τα πάμε καλύτερα. Ο πιο σημαντικός στόχος μας είναι να πάρουμε και πάλι το στέμμα του πρωταθλητή και θεωρώ ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από το να το καταφέρουμε.

Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες κατά την διάρκεια της περιόδου για το αν θα μείνω ή το αν θα φύγω. Ξέρω τι σκέφτονται οι ιδιοκτήτες, μιλάω μαζί τους κάθε ημέρα. Δεν είναι από αυτούς που αν δεν κερδίσει τον τίτλο θα σε απομακρύνουν από την θέση σου» ανέφερε ο Χιλιανός.