Βαθμολογία

Ρότζερς: «Αν θέλουν να φύγω, θα φύγω»

Ο Μπρένταν Ρότζερς ετοιμάζεται για το χειρότερο, καθώς μετά την πανωλεθρία απέναντι στην Στόουκ τόνισε πως θα δεχθεί την απόφαση της διοίκησης της Λίβερπουλ εφόσον αυτή τον απολύσει.

«Πάντα έλεγα ότι αν οι ιδιοκτήτες θέλουν να φύγω, τότε θα φύγω. Αλλά αισθάνομαι ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω εδώ.Υπάρχουν όμως πολλά στην φετινή σεζόν που το έχουν κάνει δύσκολο για εμάς. Εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν με βοηθούν καθόλου και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζω» δήλωσε για το ματς και προσέθεσε για τον Ραχίμ Στέρλινγκ:

«Ήταν δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες για τον Στέρλινγκ. Τον άφησα εκτός γιατί πίστευα ότι οι άλλοι παίκτες θα βοηθούσαν περισσότερο στο ματς». Τέλος, για το βαρύ 6-1 ανέφερε: «Κάναμε πάρα πολλά λάθη στην άμυνα. Κυρίως κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Χάσαμε πολύ εύκολα, δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κάναμε ένα πάρα, πάρα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Θα έχω να κάνω πολλή δουλειά το καλοκαίρι και αυτό φάνηκε σήμερα.

Καταλαβαίνω πως η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά θα είμαστε καλύτεροι μετά το αποψινό. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι απ’ ό,τι ήμασταν τις τελευταίες 6-8 εβδομάδες. Θα δουλέψουμε ακατάπαυστα για να είμαστε καλύτεροι του χρόνου».