Βαθμολογία

Τέλος από την Γουέστ Χαμ ο Άλαρνταϊς!

επιθυμία των περισσότερων οπαδών της Γουέστ Χαμ εκπληρώθηκε. Ο Σαμ Άλαρνταϊς βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας για τελευταία φορά, αφού λίγο μετά την ήττα της από τη Νιούκαστλ (2-0) ο σύλλογος ανακοίνωσε πως θα αναζητήσει νέο προπονητή. Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον «Big Sam», ο οποίος άκουσε τα εξ αμάξης από την εξέδρα στο τελευταίο του παιχνίδι:

«Η Γουέστ Χαμ θα ξεκινήσει την αναζήτηση νέου προπονητή, αφού ο σύλλογος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Σαμ Άλαρνταϊς μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Οι πρόεδροι, Ντέιβιντ Σάλιβαν και Ντέβιντ Γκολντ θα εξετάσουν υποψηφίους για την θέση, για να οδηγήσουν τον σύλλογο στις πιο εντυπωσιακές στιγμές της ιστορίας του. Το συμβούλιο έχει ήδη κάποιους στην λίστα του για να αντικαταστήσουν τον Άλαρνταϊς, και θα δώσει ένα σημαντικό ποσό για μεταγραφές σε αυτόν που θα πάρει την θέση.

Κατά την άποψή μας, δεν υπάρχει πιο ενδιαφέρουσα δουλειά στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή». Από την πλευρά του ο Άλαρνταϊς έδωσε μια επική απάντηση στην post match interview, αφού είπε γελώντας: «Εντάξει, το ήξερα από πριν».