Βαθμολογία

Αυτή η ομάδα αξίζει να μείνει

Η τεράστια νίκη του Τυρνάβου στο Αιγίνιο (0-1) ήρθε σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων τον τελευταίο μήνα. Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έπαιξε γι’ ακόμη μία φορά εκπληκτικά στο πρώτο 45λεπτο, απέναντι σε μια καλή ομάδα που και αυτή ήθελε τους βαθμούς.

Το 0-1 είναι ένα αποτέλεσμα που βάζει την ομάδα σε θέση παραμονής και σίγουρα φέρνει τα πάνω – κάτω στον Βόρειο όμιλο! Μπορεί να μην ήταν αρκετοί αυτοί που πίστευαν στην παραμονή της ομάδας, όμως διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες τα έδωσαν όλα, έκαναν κατάθεση ψυχής στα τελευταία ματς στα πλέι άουτ και πλέον η… παραμονή είναι αρκετά κοντά!

Στο ματς με το Αιγίνιο οι παίκτες μπήκαν αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα και με μια παλικαρίσια εμφάνιση και σίγουρα τύχη (ιδιαίτερα στην επανάληψη) έφυγαν με το τρίποντο!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και ιδιαίτερα στη διοίκηση του κυρίου Βασίλη Μπρέζα που τόσα χρόνια με την οργάνωση και την οικονομική σταθερότητα έχει καταφέρει πολλά.

Η παραμονή της ομάδας θα αλλάξει αρκετά και θα σταθεροποιήσει τον Τύρναβο στη Β’ Εθνική, ως μια από τις υγιέστατες ομάδες που έχουν σίγουρα μέλλον…