Βαθμολογία

«Ατρόμητοι» στον τελικό

Οι Ατρόμητοι/Θύελλα κατέκτησαν το Προπαιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ, κερδίζοντας με σκορ 2-0 την ομάδα της Νίκης Μιχαήλ, στον τελικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Πιο πριν, είχε προηγηθεί ο μικρός τελικός, στον οποίο αναδείχτηκε νικήτρια η Νέα Πολιτεία, στην διαδικασία των πέναλτι, κερδίζοντας με σκορ 4-3 την Ολύμπικ (2), σε ένα παιχνίδι που η κανονική του διάρκεια τελείωσε με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στον τελικό τώρα, οι τυπικά γηπεδούχοι Ατρόμητοι, δεν δυσκολεύτηκαν και έτσι στο 17ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Κρικώνη που σημείωσε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου (μιας και κάθε ημίχρονο, είχε διάρκεια 25 λεπτών). Στο δεύτερο μέρος, ο Στεργίου σημείωσε το 2-0 στο 33ο λεπτό και κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του.

Ατρόμητοι/Θύελλα: Τζιγκούρας, Βράντζιος, Στεργίου, Νταϊάκης, Μπενεχούτσιος, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπρισίμης, Κρικώνης, Σαΐτης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Τζαμάλης, Γεροφώτης, Μαριγούδης, Μπουχλαριώτης, Χατζής, Παυλόπουλος, Χριστιώτης, Καλαϊτζόγλου, Φώτος.

Νίκη Μιχαήλ: Γουλούλης, Καραμήτσος, Ζαμπέτας, Σπανός, Ντούφας, Μπούρας, Ρίζος, Χασιώτης, Γκατζιούρας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Μίνγκος, Τσιάμης, Γκάτας.

Γιώργος Μητσιούλης