Βαθμολογία

Πάρντιου: «Σε εξαιρετική θέση»

Ο Άλαν Πάρντιου είναι απολύτως ικανοποιημένος με την πορεία της Κρίσταλ Πάλας από τότε που την ανέλαβε, ωστόσο παραδέχθηκε πως δεν ξέρει εάν την επόμενη σεζόν η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Παράλληλα ο Άγγλος κόουτς αναφέρθηκε και στη Νιούκαστλ και την μάχη που δίνει για την παραμονή.

«Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο για μένα να βάλω την ομάδα στο πάνω μέρος της βαθμολογίας του χρόνου. Μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μία κακή στιγμή, εκτός ίσως 1-2 αποτελεσμάτων που υπήρξε μια σχετική απογοήτευση.

Θα μπορούσαμε να ήμασταν ακόμη και 6οι και αυτό είναι εξαιρετικό αν αναλογιστεί κανείς σε τι σημείο βρισκόμασταν. Ελπίζουμε για το τρίποντο στο τελευταίο ματς την Κυριακή και από ‘κει και έπειτα θα κοιτάξουμε να χτίσουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν» σχολίασε ο πρώην τεχνικός των «καρακαξών» για τις οποίες προσέθεσε:

«Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην καρδιά μου. Εκεί βρίσκονται αρκετοί παίκτες με τους οποίους δούλεψα επί μία πενταετία, το τεχνικό τιμ και κυρίως οι οπαδοί. Τους αξίζει να βλέπουν την ομάδα τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να τελειώσει θετικά την σεζόν και να χρησιμοποιήσει αυτόν τον φόβο, για τον υποβιβασμό, υπέρ της την επόμενη σεζόν».