Βαθμολογία

Αυτή κι αν ήταν ανατροπή

Το εφηβικό τμήμα της ΑΕΛ, πήρε τον τίτλο του αντίστοιχου πρωταθλήματος για φέτος, αφού κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-4 την Ακαδημία Πλίτση (1), στον μεγάλο τελικό των Πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣΛ.

Η τυπικά γηπεδούχος, Ακαδημία Πλίτση (1), αιφνιδίασε αρχικά τους «Βυσσινί», όταν στο 17ο λεπτό, ο Κατσαβός κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και σημείωσε το 1-0, για την ομάδα του.

Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε πολύ, μιας και στο 29’, η ΑΕΛ, ισοφάρισε σε 1-1, με τον Τσιούτσια. Μάλιστα, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 35’ (τα ημίχρονα είχαν διάρκεια 40 λεπτών), η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ, όταν ο Μπλάτσας σημείωσε το 1-2. Το πρώτο ημίχρονο, τελείωσε με το σκορ 1-3, υπέρ της Βασίλισσας, μιας και στο τελευταίο λεπτό, ο Βαλαώρας με κοντινή κεφαλιά κατάφερε να σκοράρει κι αυτός με την σειρά του, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με ένα ασφαλές προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ, πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, αυτήν την φορά με τον Λεσάι, που με ένα πολύ όμορφο μακρινό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 1-4, χαρίζοντας τον τίτλο στην ΑΕΛ.

Ακαδημία Πλίτση (1): Σκούρας, Βαλιάκος, Πράττος, Θανάσης, Στραβελλάς, Πιτσίλκας, Γεράκης, Γιαννακός, Κατσαβός, Πλίτσης, Σέτζας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Μωυσιάδης, Κακάμης, Τάνος, Καρακούλιας, Πατέτσος, Δανιλούλης, Μπομπότης, Θεοδώρου, Ρεκασάς.

ΑΕΛ: Τσαβδάρης, Λάιος, Καραγεώργος, Τσιούπρος, Παπακώστας, Μπλάτσας, Τσιούτσιας, Μακροβασίλης, Βαλαώρας, Λιόντος, Λεσάι.

Επίσης αγωνίστηκαν: Μαστακούλης, Κωστομοίρης, Σπύρο, Μπλαντέμης, Καλαπανίδας, Χριστιανός, Ζιώγας, Κυρμιτσής, Θεοχάρης.

Γιώργος Μητσιούλης