Βαθμολογία

Τρίτη θέση για το Εφηβικό του Τυρνάβου

Η Ακαδημία του Τυρνάβου, ήταν η ομάδα που κέρδισε τον μικρό τελικό του Εφηβικού Πρωταθλήματος του Νομού μας, απέναντι στην Ακαδημία Πλίτση/Ομόνοια (2), με σκορ 0-1, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την 3η θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξη.

Το παιχνίδι, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας, στην Φιλιππούπολη και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος, που στήριζε και ενθάρρυνε με το χειροκρότημά του τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών, που αποτελούν το μέλλον του Νομού μας στο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά, κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι, με τον Βάνη, που σημείωσε το 0-1, στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την λήξη, ενώ εδώ πρέπει να σημειωθεί πως το κάθε ημίχρονο, είχε διάρκεια 40 λεπτών.

Από την άλλη, η γηπεδούχος Ακαδημία Πλίτση/Ομόνοια (2), έκανε κάποιες φιλότιμες προσπάθειες, θέλοντας να ισοφαρίσει, ωστόσο το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, έμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα, χαρίζοντας τους την νίκη και παράλληλα την 3ξ θέση στην βαθμολογία.

Ακαδημία Πλίτση/Ομόνοια (2): Καρακούλιας, Λόι, Κόκοβας, Κομπότης Ε., Τάνος, Δανιλούλης, Πατέτσος, Κοτσιανούλης, Τριανταφύλλου, Κακάμης, Έξαρχος.

Επίσης αγωνίστηκαν: Μπράττος, Φωκούλης, Μπομπότης Α., Λιάκος, Μακρής, Αθανασιάδης, Μαλαμούδης, Νυχτερίδας.

Ακαδημία Τυρνάβου: Σαμπαλάρι, Μπάκος, Τσιατσελάρι, Καραμούτης, Ροντούλης, Κατσαρός-Βέρρος, Φουρκιώτης, Καλούδας, Ρίζος, Βάνης, Μπουζούκας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Φίλλης, Γκαράτσας, Τσέζμα, Τζουμέρκας, Καραγιάννης, Χατζηκρανιώτης, Μπαλοδήμος.

Γιώργος Μητσιούλης