Βαθμολογία

«Πρώτα η άνοδος, μετά η επιστροφή στον Καναδά...»

Το Σάββατο (23/5) ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Σπύρος Παπαθανασάκης ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι δεν προτίθεται να γυρίσει στον Καναδά μέχρι να επιτευχθεί και μαθηματικά ο στόχος της ανόδου, με τον ίδιο να επιθυμεί αυτό να γίνει άμεσα.

«Θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και σε κάθε αγώνα θέλουμε όσο γίνεται περισσότερα», είπε στον «Arena 89,4» ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού» εν όψει του δευτεριάτικου (25/5) ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα γυρίσω στον Καναδά μέχρι η ομάδα να καταφέρει να πετύχει και μαθηματικά τον στόχο της. Χρειαζόμαστε άλλους τέσσερις βαθμούς με τα υπάρχοντα δεδομένα και θα προσπαθήσουμε να τους συγκεντρώσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα. Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια και θέλουμε να την ολοκληρώσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα και πετυχημένα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και στους παίκτες μας».

Τέλος, ο Σπ. Παπαθανασάκης μίλησε και για το κασκόλ που φορά με το σήμα του Ηρακλή, τονίζοντας: «Δεν το αλλάζω με τίποτα! Από την στιγμή που το πήρα στα χέρια μου, το έχω συνέχεια μαζί μου στους αγώνες του Ηρακλή».