Βαθμολογία

«Πιθανό να φύγει ο Μπεραχίνο...»

Ορθάνοιχτη την πόρτα της εξόδου για τον Σαΐντο Μπεραχίνο άφησε ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις, σημειώνοντας πως αν έρθει μία καλή πρόταση από ομάδα της πρώτης τετράδας της Πρέμιερ Λιγκ, οι «baggies» δεν θα του κλείσουν το δρόμο. Καμία πρόθεση να βάλουν «στοπ» στο μέλλον του Σαΐντο Μπεραχίνο δεν έχει η Γουέστ Μπρομ.

Ο Τόνι Πιούλις επιθυμεί την παραμονή του νεαρού άσου στην ομάδα, ωστόσο επεσήμανε πως αν έρθει η κατάλληλη πρόταση από μία κορυφαία ομάδα της Αγγλίας, ο Άγγλος θα αποχωρήσει.

«Εάν παίζει καλά σε αυτόν τον σύλλογο, τότε μία κορυφαία ομάδα της τετράδας ίσως να έρθει και η Γουέστ Μπρομ δεν θα τον σταματήσει εάν η συμφωνία είναι η σωστή», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Ελπίζουμε και προσευχόμαστε ότι θα μείνει με εμάς επειδή έχει πολλά να προσφέρει και δεν νομίζουμε πως βρίσκεται στο τέλος της ανάπτυξής του. Εάν μία ομάδα από την πρώτη τετράδα έρθει, οι ομάδες συμφωνήσουν σε ένα ποσό και όλα τελειώσουν, όλοι μπορούν να χειροκροτήσουν και να πουν τι εξαιρετική δουλειά έκανε για τον σύλλογο», προσέθεσε.