Βαθμολογία

Τη Δευτέρα κρίνεται του Άλαρνταϊς

ην ερχόμενη Δευτέρα θα κριθεί το μέλλον του Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της Γουέστ Χαμ, καθώς τότε θα ενημερωθεί ο εκπρόσωπός του από τους διοικούντες τον σύλλογο, για το αν θα παραμείνει ή όχι στην τεχνική ηγεσία των «σφυριών».

Κάτι περισσότερο από 48 ώρες έμειναν για να γνωστοποιηθεί το μέλλον του Σαμ Άλαρνταϊς, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού της πλευράς του έμπειρου τεχνικού με την διοίκηση των «σφυριών».

Αυτό ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στη Γουέστ Χαμ ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος την ημέρα που θα γίνει η καίρια συνάντηση αναφορικά με το μέλλον του, αυτός θα βρίσκεται στην Ισπανία για να δει τα εγγόνια του.

«Όλα θα κριθούν την Δευτέρα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Δεν θα έχω προσωπική συνάντηση, αλλά ο μάνατζέρ μου θα μιλήσει με τους ιδιοκτήτες. Επειδή η σεζόν τελείωσε τόσο αργά, η μόνη ευκαιρία να πάω στα εγγόνια μου είναι τώρα. Επομένως θα πάω στην Ισπανία να τα δω και ότι γίνει, ας γίνει», υπογράμμισε ο Άλαρνταϊς.