Βαθμολογία

Καλλιθέα: Έξωση και από τον Ταύρο!

Τη φετινή σεζόν, η Καλλιθέα έχει ταλαιπωρηθεί σε μεγάλο βαθμό με το γηπεδικό, καθώς δεν δύναται να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Στάδιο της περιοχής και αναγκάστηκε να δίνει τους εντός έδρας αγώνες, αρχικά στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης και εν συνεχεία στον Ταύρο. Όμως, από την Παρασκευή (22/5) το γηπεδικό πρόβλημα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, καθώς η ομάδα θα γυμναστεί στο γήπεδο των Τζιτζιφιών στο πάρκο αναψυχής και στην συνέχεια θα πρέπει να βρίσκει καθημερινά το γήπεδο που θα προπονείται και που θα χρησιμοποιεί ως έδρα στα τελευταία ματς των play out.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο ζήτημα, μίλησε και ο Λουκάς Καραδήμος. Ο τεχνικός διευθυντής της Καλλιθέας τόνισε: «Είναι ανεπίτρεπτο μία επαγγελματική ομάδα να προσπαθεί να δουλέψει κάτω υπό αυτές τις συνθήκες. Φέτος το γηπεδικό είναι το μεγάλο αγκάθι για την ομάδα. Πρώτα το δημοτικό στάδιο της πόλης μας που δεν έχει δοθεί ακόμη μετά τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί και τώρα υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο του Ταύρου. Και μέσα απ’ αυτό το ζήτημα έχει υποστεί και οικονομική ζημιά η ομάδα από τη στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα από εισιτήρια διαρκείας, αλλά και χορηγούς που θα διαφημιζόντουσαν στο γήπεδό μας».

Και κατέληξε: «Παρόλα αυτά όμως η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για να πάει στον αγώνα με την Ερμιονίδα και να πάρει τη νίκη. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε την Καλλιθέα στη Football League και συνεχώς μας παρουσιάζονται εμπόδια. Παρόλα αυτά όμως πιστεύω ότι η Καλλιθέα θα παραμείνει στην κατηγορία, παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα έχει δώσει όλα της τα παιχνίδια εκτός έδρας».