Βαθμολογία

Νιόπλιας: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Ο τεχνικός του Ατρόμητου υποστήριξε πως η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ατρομήτου:

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και θα έλεγα ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Έπαιξαν δύο πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και νομίζω όσοι ήρθαν να δουν το παιχνίδι, έφυγαν ευχαριστημένοι. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι. Είπα στους παίκτες μου ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και έτσι έγινε. Όταν είσαι καλά οργανωμένος μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αν δεν είναι οργανωμένος θα χάσεις. Εγώ θέλω να κερδίσει ο καλύτερος, αλλά από μέσα μου φυσικά και θέλω να κερδίζουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Σε τέτοια παιχνίδια όταν βλέπεις ότι παίζεις με καλές ομάδες, είσαι ευχαριστημένος. Έτσι τα περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια, δεν μπορύμε να περιμένουμε μεγάλα σκορ. Θα ήθελα φυσικά τη νίκη, όπως και ο ΠΑΟΚ για να μη φύγει ο Παναθηναικός μακριά. Είναι καλό ότι έχουμε παίκτες που παίζουν σε πολλές θέσεις και έτσι μπορούμε να κάνουμε αλλαγές».