Βαθμολογία

«Κατά 70% μπορώ να βγάλω Σούπερ Λίγκα την ομάδα»!

Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε ο χρηματοδότης των Τρικάλων, Χάρης Κουτσούρης, ο οποίος μίλησε για την άνοδο στη Football League, για το μέλλον του στην ομάδα, ενώ δεσμεύτηκε πως μπορεί να την οδηγήσει και στη Σούπερ Λίγκα! Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε ο Χάρης Κουτσούρης στην TV10

Για την άνοδο: Είναι γεγονός ότι φέτος η ομάδα κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο με μεγάλη προσπάθεια. Και αυτό διότι επί της ουσίας υπήρξαν αρκετοί… δράκοι στον δρόμο μας, αλλά η φανέλα της ομάδας ήταν βαριά και τα καταφέραμε.

Για τις ανόδους που κερδίζει ως παράγοντας: Είναι η 8η άνοδος που κερδίζω, πρώτα με την Κασσιόπη, στην συνέχεια με την Κέρκυρα και τώρα με τον ΑΟ Τρίκαλα. Δεν το κρύβω ότι αυτή ήταν η καλύτερη μου. Και αυτό διότι όχι επειδή είχε στοιχεία θρίλερ, αλλά επειδή η δυναμική του κόσμου των Τρικάλων το έκανε το όλα θέμα εντυπωσιακό. Ο κόσμος των Τρικάλων είναι πραγματικά αυτός που δίνει δύναμη για να παλέψουμε για ακόμη καλύτερα πράγματα.

Για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη: Εγώ το παιχνίδι δεν το είδα, αφού φρόντισαν κάποιοι κύριοι, όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας να βρεθώ στο Αστυνομικό Τμήμα, ώστε να προστατεύσω κάποιος φιλάθλους που έπεσαν θύματα πλεκτάνης. Θεωρώ ότι αυτές οι εποχές είναι ξεπερασμένες και φάνηκε μέσα στο γήπεδο, όπου με τη δύναμη της βαριάς φανέλας ο ΑΟΤ δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη και την άνοδο.

Το «ευχαριστώ» σε διοίκηση και φιλάθλους: Για να καταφέρει ο ΑΟ Τρίκαλα να φτάσει στην επιτυχία δούλεψαν αρκετοί άνθρωποι. Και βέβαια η αναφορά μου δεν έχει να κάνει με την φετινή σεζόν, αλλά με όσα έγιναν πριν από δύο χρόνια, τότε που κάποιοι άνθρωποι μπήκαν μπροστά ώστε ο ΑΟΤ να μην χάσει το όνομα μου και αυτό δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Έτσι ευχαριστώ την διοίκηση τότε του κ. Φίκα, αλλά και τους ανθρώπους που τράβηξαν μπροστά όπως τον Άκη Αναστασίου, τους αδελφούς Μπαλάφα, τον Γιάννη Ζελενίτσα τους αδελφούς Πολυμερόπουλου, τους Σακαφλιάδες. Αλλά και την φετινή διοίκηση που ήταν εξαιρετική, από τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη. Άνθρωποι με προσωπικότητα στην κοινωνία και με προσφορά στην ομάδα. Ενώ είναι σημαντικός και ο ρόλος των κ. Παναγιώτου και Τρικαλιώτη των δυο παραγόντων που ήταν στο Φλαμούλι και βοήθησαν για να βρεθεί ο ΑΟΤ στην Γ’ Εθνική.

Για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ: Εγώ έχω ξεκάθαρη θέση ότι ο στόχος και η επιθυμία μου είναι να πάρω την πλειοψηφία της ΠΑΕ. Το βράδυ υπάρχει μια συνάντηση με την διοίκηση και θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες άλλες φωνές, όπως για παράδειγμα του μέλος της ομάδας κ. Βαρνακιώτη ο οποίος ανοιχτά λέει ότι την ομάδα πρέπει να την πάρει όποιος δώσει τα περισσότερα χρήματα. Εγώ δεν θα σταθώ εμπόδιο αν αυτό είναι η πρόθεση της διοίκησης, αλλά θεωρώ ότι η επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε μπορεί να συνεχιστεί και στην Φούτμπολ Λιγκ. Δεν πρόκειται να μπω σε δημοπρασία ή πλειστηριασμό εάν κάποιος άλλος παράγοντας θέλει να δώσει περισσότερα χρήματα. Έχει μια καυτή πατάτα η διοίκηση στα χέρια της και θα πρέπει να προσέξει να μην πέσει σε καμία λακούβα μην έρθει κάποιος και πει «έχω 10 εκατομμύρια». Θα πρέπει η διοίκηση να κρατήσει μικρό καλάθι. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι κατά 70% ότι μπορώ να βγάλω την ομάδα στην superleague. Και αυτό δε μπορεί να το πει κανείς άλλος.

Για τα χρέη της ομάδας: Η ομάδα χρωστάει ένα μηνιάτικο και κάτι ψηλά στους παίκτες Είναι κάποιοι οι οποίοι έχουν πριμ ανόδου και κάποιοι που έχουν εξοφληθεί. Μιλάμε για 15.000, 16.000 χιλιάδες. Στο ΑΦΜ αυτό δεν υπάρχουν άλλα χρέη.

Άνοδος στην Σούπερ Λίγκα: Δεν το κρύβω ότι αν λυθεί το θέμα με την ΠΑΕ και προκύψει η νέα διοίκηση ο ΑΟ Τρίκαλα δεν μπορεί παρά να έχει ως στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Βλέποντας τις ομάδες, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν με αδειοδοτήσεις αυτή τη στιγμή ο ΑΟΤ πέρα από τον Απόλλωνα Αθηνών και την Λαμία δεν έχει άλλον αντίπαλο. Και αν βάλουμε βέβαια και την δυναμική του κόσμου νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε το πρώτο φαβορί. Αλλά για όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να λυθούν τα διοικητικά.

Για τους προπονητές: Η έλευση του Περικλή Αμανατίδη στον ΑΟΤ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία. Πήρε το κύπελλο κόντρα στον Εθνικό και αυτό το παιχνίδι βοήθησε στην ψυχολογία. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν.
Θα ήταν όμως παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον Βασίλη Γκούμπλια για την σωστή δουλειά που έκανε. Αλλά και τον Άγγελο Διγκόζη, παρά το γεγονός ότι δεν έδεσε με την ομάδα, αν και ήταν δική μου επιλογή.

Για το γήπεδο: Η σχέση μου με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη είναι πολύ καλή. Πιστεύω ότι πέρα από την αγάπη τους για την ομάδα θα βρούμε λύση για το θέμα του χλοοτάπητα του γηπέδου, αλλά και τα βοηθητικά καθώς το γηπεδικο είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό. Αυτά θα πρέπει να γίνουν άμεσα. Σε μια προπόνηση ο κ. Αμανατίδης μάλιστα μέτρησε 60 ακόντια στο κέντρο του γηπέδου. Αν μπαίνουν όλοι αυτοί που μπαίνουν μέσα δεν μπορεί το γήπεδο να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Το γήπεδο έπρεπε να έχει ξεκινήσει ήδη να φτιάχνεται. Οι ημερομηνίες προλαβαίνονται εύκολα ενώ η δαπάνη με επανασπορά θα είναι στο 1/3 της ολοκληρωτικής αντικατάστασής του και μετά να μπαίνει η ομάδα μια φορά την εβδομάδα για προπόνηση και μια φορά στις 15 μέρες για αγώνα. Για να γίνει γήπεδο ιδιόκτητο… θα πρέπει η ομάδα να καθιερωθεί στη Σούπερ Λιγκ.

Για τους παίκτες: Νομίζω ότι πολλά από τα παιδιά έχουν θέση και στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ενώ προφανώς και η πρόθεση είναι τρικαλινοί παίκτες που έχουν ικανότητα θα πρέπει να έρθουν κοντά για τη νέα προσπάθεια.

Για τις αντίπαλες ομάδες στη Γ’ Εθνική: Όλοι ‘θέλαν να κερδίσουν τα Τρίκαλα όλοι ‘θέλαν να παίζουν με την προτροπή του «ιπτάμενου δράκου».

Πηγή: Goaltrikala.gr