Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Προσπαθούμε να κρατήσουμε ψηλά την σημαία»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, κύριος Σούλης Παπαδόπουλος, ανέφερε τα εξής στην Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι θα κριθεί στο γκολ. Ξέραμε ότι οι δύο ομάδες είναι καλές και στην άμυνα και την επίθεση. Ήταν σημαντικό για εμάς να κλείσουμε την διαφορά και για τον Ηρακλή να πάρει ένα μεγαλύτερο προβάδισμα για την πρωτιά. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις. Ξέραμε ότι ο Ηρακλής θα μπει δυνατά και θα μας πιέσει. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο κουρασμένοι, αλλά εκτός από τον Ηρακλή, μας πίεσε και ο διαιτητής, χωρίς να θέλω να μειώσω τον Ηρακλή. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος, δεν τα καταφέραμε και έτσι κέρδισε ο Ηρακλής. Είμαστε μια ομάδα, που παίζουμε σε κάθε ματς για την νίκη. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και προσπαθούμε να κρατήσουμε ψηλά την σημαία. Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ηρακλή για την νίκη τους αλλά και στους δικούς μας ποδοσφαιριστές».

Για το τι μπορεί να γίνει με την Βέροια και την περίπτωση να ανέβει η ΑΕΛ: «Εμείς κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, η Βέροια είναι σε άλλη κατηγορία και δεν το κοιτάμε αυτό. Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή την Δευτέρα. Ηρακλής και ΑΕΚ, έχουν αυτήν την διαφορά και για εμένα όποιος πετυχαίνει τον στόχο του, τον πετυχαίνει δίκαια. Από εκεί και πέρα και η ΑΕΛ, είναι μια ομάδα που τους τελευταίους δυόμιση μήνες θα μπορούσε να είναι στην θέση τους».

Για την συνέχεια: «Θέλαμε να κάνουμε το δέκα στα δέκα, χωρίς όμως να φτάνει μόνο αυτό, καθώς πρέπει να χάσουν κι οι άλλοι. Πιστεύω ότι έχουμε δείξει καλό πρόσωπο και προσπαθούμε».