Βαθμολογία

Απίστευτες καταγγελίες Κάμπος για Καλαϊτζίδη!

Ο πρώην προπονητής του Άρη, επιτέθηκε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη καταγγέλλοντας απίστευτα πράγματα για τον νυν παράγοντα των «κίτρινων».

 «Αυτό που έγινε με τον Άρη είναι τραγωδία, να μην μπορέσει η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Καλαϊτζίδης. Εγώ ήρθα στην ομάδα μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές, που η ομάδα είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Κι όταν έφυγα, ο Άρης ήταν πρώτος», είπα αρχικά ο Πάουλο Κάμπος στον «Αθλητικό Metropolis» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μόλις έγινε αυτός τεχνικός διευθυντής στην ομάδα, οι ίδιοι οι παίκτες μου έλεγαν να κάνω κάτι για να μην ξαναγυρίσει. Τους μιλούσε άσχημα, είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντί τους, δεν ήθελαν να δουλεύουν μαζί του. Σε παρακαλούμε μην φύγεις και γυρίσει πάλι αυτός, μου έλεγαν οι παίκτες. Μου το είπαν όλοι οι παίκτες μαζί, εκτός απ’ αυτούς που ήταν δικοί του παίκτες».

Ο Βραζιλιάνος προπονητής, είπε ακόμα: «Όταν ανέλαβε την ομάδα και προετοίμαζε την αποχώρησή μου, μόλις κέρδισε ο αδελφός του τις εκλογές, δεν μπορούσε να με διώξει γιατί η ομάδα ήταν η πρώτη. Για 11 μέρες δεν μίλησε ποτέ μαζί μου, άρχισε να διώχνει τους συνεργάτες μου και τον Τοπαλίδη, και με κάλεσε μετά από 11 μέρες για να μου πει ότι πρέπει να φύγω».

Ενώ για την αποχώρησή του, πρόσθεσε: «Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη, γιατί εγώ ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ελλάδα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Β΄ Εθνική. Όταν ανεβήκαμε αναδείχτηκα προπονητής της χρονιάς. Και μου είπαν ότι δεν μπορώ να δουλεύω στον Άρη στην Γ΄ Εθνική γιατί δεν έχω άδεια! Στην Καβάλα όταν πήγα στον πάγκο, ήρθε ένας από τον σύλλογο προπονητών στον πάγκο και μου είπε ότι δεν έχω δικαίωμα να δουλεύω στον Άρη. Εγώ έχω δίπλωμα ΟΥΕΦΑ»!

Μάλιστα, επεσήμανε πως του δημιουργήθηκε πρόβλημα μέσα από τον Άρη, λέγοντας: «Αυτοί μου δημιούργησαν το πρόβλημα. Ήθελε να με διώξει ο Καλαϊτζίδης για να πάρει τη θέση του προπονητή. Πήγα στη Ζυρίχη στη ΦΙΦΑ με τον δικηγόρο μου και ρώτησα πως μπορώ να προστατευτώ. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορώ να μείνω στην ομάδα, μπορώ να δουλέψω με την άδεια, που έχω κι ότι μπορώ να προσφύγω εναντίον της ομάδας. Αλλά εγώ δεν έχω τίποτα εναντίον της ομάδας. Εγώ τα είχα με τα πρόσωπα, δεν ήθελα ποτέ να βλάψω τον Άρη. Γι΄ αυτό και δεν έκανα τίποτα».

Ο Κάμπος, τόνισε επίσης ότι: «Αν έμενα θα ανεβαίναμε 100%. Οι παίκτες δούλευαν υπέροχα, τα αποτελέσματα το έδειχναν, δεν χάσαμε παιχνίδι. Η ομάδα έμεινε στην Γ΄ Εθνική γιατί έχασε 3 παιχνίδια. Θυμηθείτε με ποιον προπονητή τα έχασε. Τον Καλαϊτζίδης. Όχι με μένα».

Ενώ τέλος, ανέφερε: «Για μένα, σαν άνθρωπος ο Καλαϊτζίδης, είναι ένα τίποτα. Αν ήταν σωστός άνθρωπος, το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να έρθει να μου μιλήσει. Να μου πει τι θέλει και να μην κρύβεται. Αυτό κάνει ένας άνδρας, ένας επαγγελματίας. Τα άσχημα πράγματα, οι κακοί χαρακτήρες δεν κερδίζουν ποτέ. Είναι κρίμα για τον Άρη».