Βαθμολογία

Με Κέιν η Αγγλία στο Euro U21!

Στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας Κ-21 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τσεχίας, συμπεριλήφθηκε τελικά από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο στράικερ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν! Εκτός ο Λουκ Σο. Διαβάστε τους υπόλοιπους παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τα «τρία λιοντάρια».

Το 'πε και το 'κανε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος κάλεσε τον πρώτο σκόρερ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας Κ-21 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τσέχίας, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε αντίθεση με τον νεαρό φορ των «σπιρουνιών», ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο, έμεινε εκτός αποστολής λόγω και της κόντρας της FA με τους «κόκκινους διαβόλους».

Η αρχική 27αδα του Σάουθγκεϊτ θα μειωθεί κατά τέσσερις παίκτες πριν το ταξίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Τσεχία, με το πρώτο παιχνίδι να είναι αυτό κόντρα στην Πορτογαλία στις 18 Ιουνίου. Στον όμιλό της, η Αγγλία θα κληθεί επίσης να αντιμετωπίσει τις Σουηδία και Ιταλία. Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπετινέλι (Φούλαμ), Μποντ (Γουότφορντ), Μπάτλαντ (Στόουκ)

Αμυντικοί: Τσάμπερς (Άρσεναλ), Ντάιερ (Τότεναμ), Γκάρμπατ (Έβερτον), Γκίμπσον (Μίντλεσμπρο), Τζένκινσον (Άρσεναλ), Κιν (Μπέρνλι), Μουρ (Λέστερ), Στόουνς (Έβερτον), Τάργκετ (Σαουθάμπτον)

Μέσοι: Κάρολ (Τότεναμ), Τσαλομπά (Τσέλσι), Χιουζ (Ντέρμπι), Φόστερ-Κάσκι (Μπράιτον), Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λόφτους-Τσικ (Τσέλσι), Πρίτσαρντ (Τότεναμ), Ρέντμοντ (Νόριτς), Γουόρντ-Πράουζ (Σαουθάμπτον)

Επιθετικοί: Αφόμπε (Γουλβς), Μπάμφορντ (Τσέλσι), Μπεραχίνο (Γουέστ Μπρομ), Κέιν (Τότεναμ), Ίνγκς (Μπέρνλι), Γουντρόου (Φούλαμ)