Βαθμολογία

Αποφασισμένη για Στέρλινγκ η Σίτι!

Προσφέροντας 40 εκ. λίρες στη Λίβερπουλ και ένα συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές περί των 150,000 λιρών σε εκείνον, η Μάντσεστερ Σίτι εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να κάνει κάτοικο «Έτιχαντ» τον Ραχίμ Στέρλινγκ, βάσει δημοσιεύματος της «Mirror»! Έτοιμο φαίνεται πως είναι το πλάνο της Μάντσεστερ Σίτι σχετικά με την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Mirror», οι «πολίτες» αναμένεται να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 40 εκ. λίρες στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ, ευελπιστώντας σε θετική απάντηση για την παραχώρηση του παίκτη, όσο δύσκολες και αν προβλέπεται να είναι οι διαπραγματεύσεις.

Την ίδια ώρα, η Σίτι προβλέπεται ότι θα προτείνει στον παίκτη συμβόλαιο με αποδοχές που θα αγγίζουν τις 150,000 λίρες την εβδομάδα, την ίδια ώρα που η προσφορά των «κόκκινων» φτάνει τις 90,000 λίρες, ποσό, που έχει αρνηθεί προς το παρόν ο νεαρός άσος.

Παρά την αρνητική στάση των οπαδών απέναντι στον 21χρονο, πρόθεση της Λίβερπουλ είναι να κρατήσει τον Στέρλινγκ, με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου να έχουν άμεσα επικοινωνία μαζί του, παρουσιάζοντας το μελλοντικό πλάνο της ομάδας, με εκείνον να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.