Βαθμολογία

Παίζει… παντού η ΑΕΚ

Μπάλα -τόσο στο γήπεδο, όσο και στις μεταγραφές- παίζει η ΑΕΚ. Ενώ η ομάδα θα ψάξει βελτίωση με τον Ολυμπιακό Βόλου, προχωρά ο σχεδιασμός για του χρόνου. Τι παίζει με Σκόκο, Τζεμπούρ, Μούλντερ. 

Δραστήρια σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει η ΑΕΚ. Παράλληλα με τις υποχρεώσεις της στα πλέι-οφ (όπου αναζητείται έστω και καθυστερημένα βελτίωση), η «Ένωση» προχωρά μεθοδικά και το μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει ήδη σε σημαντικές κινήσεις (Σιμόες, Γκάλο), έχουν ανοικτά μέτωπα (Μούλντερ, Τζεμπούρ), ενώ μια… κατηγορία μόνος του είναι ο μεγάλος πόθος των οπαδών τους, ο Νάτσο Σκόκο.

Αφενός λοιπόν στην περίπτωση του Ολλανδού τερματοφύλακα αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του για τις τελικές συζητήσεις, στις οποίες υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί συμφωνία. Θέμα χρόνου είναι, δε, να δρομολογηθεί και το θέμα του Αλγερινού επιθετικού, ο οποίος τελειώνει τις προσεχείς ημέρες τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ και είναι στο χέρι της ΑΕΚ το αν θ’ αποκτηθεί.

Όσο για τον Σκόκο, εκεί τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Ασφαλώς και υπάρχει ενδιαφέρον -αλλά και επαφές- με τον Αργεντινό, ωστόσο θα χρειαστεί υπομονή για το δικό του θέμα.

Κι αυτό διότι θα πρέπει να βρεθεί λύση με τη Νιούελς (στην οποία οι συνθήκες μοιάζουν βολικές πάντως για ν’ αποχωρήσει) ώστε να φανεί κατά πόσο μπορεί να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του κόσμου, που εκφράστηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη και κατά την παρουσία του στο φιλικό για τη γενοκτονία των Ποντίων.

Κατά τ’ άλλα, η ΑΕΚ έχει και παιχνίδι σήμερα με τον Ολυμπιακό Βόλου (19:00). Εκεί όπου ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα -δίνοντας ευκαιρίες στους Φαγέ και Γροντή. Και ελπίζοντας ότι πέραν της νίκης, που θα φέρει ένα βήμα πιο κοντά την ομάδα στη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, θα έρθει και η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις.