Βαθμολογία

«Δεν γινόταν να μείνουμε κι άλλη σεζόν χωρίς Ευρώπη»

Μία χρονιά χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αρκετή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της τελετής για την απονομή των βραβείων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε το παράδειγμα της Λίβερπουλ και τόνισε πως την επόμενη σεζόν η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ θα πάει για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

«Δυστυχώς δεν πήραμε κάποιο τρόπαιο φέτος, αλλά νομίζω ότι κοιτάμε μπροστά. Κάναμε αυτό που θέλαμε μέσα στην σεζόν.Ο κύριος στόχος μας ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ. Το κάναμε και ξέρουμε πως έχουμε την ποιότητα για να πάμε γι’ ακόμη περισσότερα την επόμενη περίοδο. Θέλουμε να κερδίσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι και από του χρόνου να πιέσουμε και για ένα τρόπαιο.

Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορείτε να δείτε τι συνέβη στην Λίβερπουλ, που ήταν εκτός για πολλά χρόνια. Δεν είναι ντροπή, αλλά νομίζω ότι δεν ταιριάζει στον σύλλογό μας να απουσιάζει για παραπάνω από μία σεζόν. Έχουμε βάλει βάσεις για μια πολύ καλή ομάδα, η οποία κατά την γνώμη μου μπορεί να κερδίσει τρόπαια την επόμενη σεζόν» είπε ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων».