Βαθμολογία

«Φωνάζει» για τη διαιτησία η ΑΣΑ

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη και δημοσίως να συγχαρεί θερμά τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τίμ για την υπερβατική προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Αιγίνιο.

Ηταν μια προσπάθεια που εμπεριείχε όλα τα χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας που διακρίνει το σύλλογό μας και παρά τους αρνητικότατους αριθμητικούς συσχετισμούς που διαμορφώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο απο τις αποφάσεις του διαιτητή οδήγησε σε θετικό αποτέλεσμα!

Επίσης, η διοίκηση αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά και τους συγκλονιστικούς φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα μας σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι και της έδωσαν τεράστια ενέργεια στην προσπάθειά της, ακόμη μεγαλύτερη μάλιστα όταν αυτή έγινε πιο δύσκολη...

Δυστυχώς μέσα στην παρούσα ανακοίνωση η διοίκηση είναι αναγκασμένη να εκφράσει και την έντονη διαμαρτυρία της για την διαιτητική παρουσία του κ. Σέζου.

Η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφωρα σε σημείο που ν' αναγκαστεί ν' αγωνιστεί απο το 65' με εννιά παίκτες, εξαιτίας δύο αυστηρότατων αποβολων του Νίκιτς και του Δημόπουλου.

Το γκόλ του Αιγινιακού επιτεύχθηκε απο εμφανή θέση οφσάϊντ, ενώ δεν καταλογίστηκε ένα πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Βουτσιά και μία ξεκάθαρη αποβολή του ποδοσφαιριστή Μπερντέν της αντιπάλου ομάδας σε σκληρό μαρκάρισμα κι ενώ η δική μας ομάδα έπαιζε τότε με εννιά παίκτες!

Είμαστε μια ομάδα που δεν ασχολείται με τον τομέα διαιτησία προσπαθώντας μ' αυτή τη στάση να συμβάλλουμε ώστε να καταπολεμηθεί η καχυποψία που πλήττει το χώρο του ποδοσφαίρου.

Το γνωρίζουν όλοι οι διαιτητές που έχουν διευθύνει αγώνες της ομάδας μας. Ακόμη κι εκείνοι που δεν πηγαίνουν καλά, στο τέλος λαμβάνουν συγχαρητήρια.

Ο προπονητής και οι αθλητές μας δεν στάθηκαν ποτέ στις συνεντεύξεις τύπου στον παράγοντα διαιτησία ακόμη και μετά απο παρουσίες σαν αυτή του αγώνα στο Αιγίνιο.

Για άλλη μια φορά όμως θα τονίσουμε με έμφαση και προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν ζητάμε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ισονομία και τον σεβασμό.

Η Αναγέννηση εκπροσωπεί ως μεγάλος αθλητικός φορέας που πορεύεται αδιάκοπα 111 χρόνια χιλιάδες φιλάθλους στην Ελλάδα.

Είναι απο τις λίγες ομάδες που ακόμη γεμίζουν τα γήπεδά τους στην Ελλάδα.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους στην συνέχεια της διαδικασίας των play out να σταθούν στο ύψους των περιστάσεων, να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ πάνω απ' όλα το ποδόσφαιρο και να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε διασφαλιστούν κανόνες ισονομίας για όλους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».