Βαθμολογία

Συνεχίζεται το θρίλερ της αδειοδότησης

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η ΠΑΕ ΑΕΛ, δεν πήρε αδειοδότηση συμμετοχής στην Super League, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει εφικτό στο μέλλον, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Έτσι, σήμερα, οι εμπλεκόμενες πλευρές σε αυτό το θρίλερ της αδειοδότησης, αποφάσισαν να μεταβούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ούτως ώστε να ξεκαθαριστεί το ζήτημα. Την ΠΑΕ ΑΕΛ, εκπροσώπησαν, οι κύριοι Βαγγέλης Πλεξίδας και Νίκος Μπαλατσούκας, όπως επίσης και ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, κύριος Γιάννης Χελιδώνης αλλά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων Αλκαζάρ. Την παλιά ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, εκπροσώπησαν οι κύριοι Μίμης Τσακμακίδης και Αστέρης Ιακωβίδης, όπως επίσης και ο δικηγόρος Νίκος Σκουλής.

Το θέμα που συζητήθηκε, ήταν η διαγραφή της παλιάς ΠΑΕ, που βρίσκεται σε εκκαθάριση, από τα μητρώα του ΓΕ.ΜΗ., με τις υπηρεσίες του Υπουργείου να διαβεβαιώνουν, ότι η παλιά ΠΑΕ, ότι είχε να κάνει από την πλευρά της το έκανε και πως η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει, είναι μια δικαστική διένεξη, ανάμεσα στο Υπουργείο και τον κύριο Πηλαδάκη.

Μάλιστα, από πλευράς Υπουργείου, αναφέρθηκε πως είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν αδειοδοτήθηκε η νέα ΠΑΕ, ενώ παράλληλα εστάλη και αίτημα για στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για την διαγραφή της παλιάς ΠΑΕ. Σίγουρα, η κατάσταση είναι μπερδεμένη όσον αφορά την αδειοδότηση και περιμένουμε στο άμεσο μέλλον να δούμε τις όποιες εξελίξεις.