Βαθμολογία

Κούσας, ο πρώτος!

Κάτοικος Αγρινίου θα παραμείνει για ένα ακόμα χρόνο ο Γιώργος Κούσας, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό, ανοίγοντας τον χορό των ανανεώσεων μετά το «διαζύγιο» με τον Μάκη Χάβο.

«Τη φανέλα του Παναιτωλικού θα φοράει για 6η συνεχόμενη σεζόν ο Γιώργος Κούσας, που σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας ενός έτους», ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο αρχηγός της ομάδας ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Παναιτωλικού για την εμπιστοσύνη και τόνισε ότι ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Παναιτωλικό και την επόμενη χρονιά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύονται, ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κωστούλα και τον γενικό διευθυντή κ. Μπελεβώνη, όπως και τον εκπρόσωπό μου Ν. Ζαφειρόπουλο. Κάναμε πραγματικότητα την κοινή μας επιθυμία. Αυτό που θέλω είναι να συμβάλω στην ανοδική πορεία που έχει ο Παναιτωλικός ανεβαίνοντας κάθε χρόνο και ψηλότερα», ήταν τα λόγια του.