Βαθμολογία

«Μάχη μέχρι το τέλος» το σύνθημα στον Τύρναβο

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Τύρναβος. Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη πέτυχε σημαντική νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα, με σκορ 2-1.

Ένα αποτέλεσμα που κρατά ζωντανούς τους «κυανέρυθρους» στη μεγάλη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, μια μάχη που θα είναι πολύ σκληρή όπως δείχνουν τα πράγματα.

Ο Τύρναβος θα πάρει χωρίς να ιδρώσει τη νίκη επί του Πιερικού, αλλά θα πρέπει να κατακτήσει τουλάχιστον ακόμη δυο νικηφόρα αποτελέσματα για να σιγουρέψει (σχεδόν) την παραμονή του στην κατηγορία.

Στο στάδιο Αλκαζάρ θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ εκτός έδρας  θα παίξει με τον Αιγινιακό, τη Ζάκυνθο και τον Αγροτικό  Αστέρα. Πολύ κρίσιμος θα είναι ο κυριακάτικος αγώνας στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό, όπου ο Τύρναβος θα παίξει για δυο αποτελέσματα.

Απο αγωνιστικής  πλευράς, ο  τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης θα έχει ακόμη δυο παίκτες στη διάθεσή του, στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται ο Άκης  Γεωργίου και ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Βορράς

1. Αγροτικός Αστέρας 12

2. Αναγέννηση Καρδίτσας 10

3. Ζάκυνθος 10

…………………………………………

4. Αιγινιακός 9

5. Τύρναβος 8

6. Πιερικός -3