Βαθμολογία

Όλα για όλα κόντρα στην Πύδνα Κίτρους!

Ο Αμπελωνιακός μετά τη σπουδαία νίκη μέσα στον Αλμυρό του Βόλου έχει αναπτερώσει τις ελπίδες του για άνοδο στην Γ’ Εθνική! Μπορεί η Πύδνα Κίτρους να πέτυχε το απόλυτο στην α’ φάση του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αλλά στο στρατόπεδο της Λαρισινής ομάδας δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν δυναμικά.

Η… μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ανάμεσα στην Πύδνα Κίτρους, τον Αμπελωνιακό και τον Ατρόμητο Παλαμά αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και αρχής γινομένης από τα ματς της ερχόμενης Τετάρτης.

Η ομάδα της Πιερίας έχει ένα σημαντικό προβάδισμα πέντε βαθμών, όμως τόσο ο Αμπελωνιακός όσο και Ατρόμητος Παλαμά μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα στα τρία παιχνίδια που απομένουν και να κερδίσουν το στοίχημα της ανόδου.

Η ομάδα του Παλαμά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα υποδεχθεί τον Αμπελωνιακό και την Πύδνα Κίτρους αντίστοιχα. Η Πύδνα Κίτρους θα δώσει εκτός έδρας τα ντέρμπι με Αμπελωνιακό και Ατρόμητο Παλαμά.

Σε ό,τι αφορά στον Αμπελωνιακό ο αυριανός πρώτος τελικός με την Πύδνα Κίτρους στον Αμπελώνα θα αποτελέσει κριτήριο στη διεκδίκηση της ανόδου.

Οι διαιτητές

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ για άνοδο στην Γ’ Εθνική στον 6ο όμιλο που θα διεξαχθούν αύριο στις 17.00. Αναλυτικά:

Αλμυρός-Ατρόμητος Παλαμά: Παπαδόπουλος, Πάτρας, Νικολαΐδης (Μακεδονίας), παρ. Κοφίτσας (Τρικάλων)

Αμπελωνιακός-Πύδνα Κίτρους: Αγγελάκης, Νατσιόπουλος, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πουγκακιότης (Φθιώτιδας)

Η βαθμολογία

Πύδνα Κίτρους 5-2 9

Αμπελωνιακός 3-2 4

Ατρόμητος Π. 2-1 4

Αλμυρός 1-6 0