Βαθμολογία

Γουόλκοτ: «Τέλος οι δικαιολογίες, του χρόνου τίτλο»!

Με το ρόστερ και τη δουλειά που έχει κάνει πλέον η Άρσεναλ, δεν υπάρχει καμία άλλη δικαιολογία και του χρόνου η ομάδα οφείλει να διεκδικήσει τον τίτλο να αντέξει τον ανταγωνισμό στην κορυφή. Τάδε έφη ο Θίο Γουόλκοτ, που στάθηκε και στον λόγο για τον οποίο φέτος οι «κανονιέρηδες» δεν αποτέλεσαν ποτέ πηγή κινδύνου για την Τσέλσι.  

Ο Γουόλκοτ είναι πλέον μια ακόμα από τις πολύ καλές επιλογές που έχει ο Αρσέν Βενγκέρ στα χέρια του. Δούλεψε πολύ για να αποδείξει ότι έχει αφήσει το σοβαρό πρόβλημα της ρήξης χιαστών πίσω του, κατάλαβε ότι με τις επιλογές που υπάρχουν για τη θέση που αγωνίζεται και ο ίδιος πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να βάλει τον Αλσατό σε δίλημμα και πλέον, καταλαβαίνει ότι η Άρσεναλ πρέπει να δείξει επιτέλους ότι μπορεί να «χτυπήσει» τον τίτλο.

«Η τρίτη θέση ασφαλώς και είναι το κάτι παραπάνω μετά την περσινή σεζόν. Όμως, θέλουμε να πιέσουμε ακόμα περισσότερο και να διεκδικήσουμε τον τίτλο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θίο Γουόλκοτ, που συνέχισε:

«Υπήρξε στιγμή μέσα στη σεζόν που ανεβαίναμε στη βαθμολογία και ήμασταν κάπως κοντά στην Τσέλσι, με τον κόσμο να λέει ότι μπορούσαμε να αποτελέσουμε απειλή για τον τίτλο. Έβλεπα όμως και αισθανόμουν μέσα στ' αποδυτήρια ότι δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε για να ανησυχήσουμε την Τσέλσι. Βλέποντας πλέον τον κόουτς να έχει τόσο μεγάλη δυσκολία για την 11άδα που βγάζει κάθε φορά, δείχνει ότι έχουμε δυνατό σύνολο και θέλουμε από την επόμενη σεζόν να πάμε πλέον για τον τίτλο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον».