Βαθμολογία

Ανακοίνωση του Σ.Φ. Αλκαζάρ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΤΕ" με αφορμή ένα δημοσίευμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ: Για άλλη μία φόρα η Λαρισινή αθλητική δημοσιογραφία διέπρεψε. Ένας από τους αυτοαποκαλούμενους <<δημοσιογράφους >> έγραψε ένα άρθρο ψευδές και αβάσιμο αναφερόμενος στην στάση που επέλεξαν να κρατήσουν τα μελή του Συνδέσμου μας για τους εντός έδρας μόνο αγώνες της ομάδας μας.
Ο <<δημοσιογράφος>> τοποθετήθηκε επί του θέματος χωρίς να λάβει την απαραίτητη ενημέρωση και χωρίς να διασταυρώσει τα γεγονότα όπως ορίζει η έννοια του δημοσιογράφου και όπως ήταν αναμενόμενο εκτέθηκε από τα γραφόμενα του.
Στο δια ταύτα. Είναι η πολλοστή φόρα στην οποία <<δημοσιογράφοι>> γράφουν  ή μιλάνε για ενέργειες του συνδέσμου μας λανθασμένα , υποκινούμενοι ή όχι θα το δούμε. Επειδή ποτέ δεν κρυφτήκαμε και δεν μασήσαμε τα λόγια μας  : ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΔΕΚΑ. Η αλήθεια είναι αυτή. Από εδώ και στο εξής όποιος επιθυμεί να αναφερθεί γραπτός ή προφορικός στον Σ.Φ ΑΛΚΑΖΑΡ  τις ενέργειες και τα μελή του επιβάλλεται να έχει λάβει γνώση τα παραπάνω.
Σε αντίθετη περίπτωση ας σωπάσει. Το καλό που σας θέλουμε γιατί τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλλουν την εικόνα του συνδέσμου και επηρεάζουν την κοινή γνώμη.

Υ.Γ  Οι αποφάσεις του συνδέσμου αποτελούν παρακαταθήκη για το ΒΥΣΣΙΝΙ οπαδικό μέλλον και δεν έχει κάνεις δικαίωμα να τις διαστρεβλώνει.

ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΑΕΛ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ
Alkazar Club