Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία για Εσιέν

Μέσα στην εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Μίκαελ Εσιέν για τον Παναθηναϊκό μετά τις τελικές διαπραγματεύσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. 

Το μεταγραφικό ζήτημα του Εσιέν με τον Παναθηναϊκό δεν θα γίνει σίριαλ. Τις επόμενες ημέρες οι πράσινοι πρόκειται να ξεκινήσουν τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον γκανέζο άσο. Κάτι τέτοιο εκτιμούν στους πράσινους ότι θα… φέρει την απάντηση του στο τριφύλλι μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Ποια θα είναι η απάντηση; Κανείς στον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζει. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που ελπίζουν ότι ο Γκανέζος μεσοαμυντικός θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει.

Ωστόσο όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε τέτοιες μεταγραφές δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για την κατάληξή τους και έτσι διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Εκτός του Εσιέν τον Παναθηναϊκό «καίνε» και άλλα μεταγραφικά ζητήματα. Όπως αυτό του κεντρικού αμυντικού. Οι πράσινοι πρόκειται να προχωρήσουν στις συζητήσεις με τους διοικούντες την Μάλμε για την απόκτηση του Χελάντερ.

Εκτιμάται ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν σε ένα ποσό το οποίο θα κυμαίνεται στις 250.000 ευρώ με ένα ποσοστό μεταπώλησης για την σουηδική ομάδα.