Βαθμολογία

Στη Σκωτία για Βούκιτς ο Περέιρα

Νέο ταξίδι-αστραπή αυτή τη φορά στη Σκωτία φέρεται να πραγματοποίησε ο Βίτορ Περέιρα για να «τσεκάρει» από κοντά τον Χάρις Βούκιτς της Ρέιντζερς. 

ε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν και ο Βίτορ Περέιρα φαίνεται πως έχει ενεργό λόγο για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Μετά το ταξίδι αστραπή που είχε πραγματοποιήσει προ ημερών ο Πορτογάλος τεχνικός, χθες – σύμφωνα με τη SportDay – βρέθηκε στη Σκωτία και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ρέιντζερς με την Κουίν οφ Σάουθ.

Ο 46χρονος προπονητής φέρεται να ήθελε να τσεκάρει ο ίδιος από κοντά τον Χάρις Βούκιτς, τον 22χρονο Σλοβένο διεθνή που ανήκει στη Νιούκαστλ και δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στους προτεστάντες.

Από τον Γενάρη και μετά έχει παίξει σε 15 αγώνες, έχοντας πετύχει 8 γκολ και μοιράσει 2 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο Βούκιτς ανήκει στον γνωστό μάνατζερ Ραμαντάνι, ο οποίος έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τους Πειραιώτες (στις περιπτώσεις των Φέισα, Γκρμπιτς και Κάταϊ).

Δεν αποκλείεται, όμως, ο Περέιρα να ταξίδεψε στη Σκωτία και για άλλους μεταγραφικούς στόχους, αλλά όλα δείχνουν ότι ο λόγος ήταν ο Σλοβένος άσος.