Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Πιο δυνατοί του χρόνου»!

Η σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι κλείνει κατά πάσα πιθανότητα με την κατάληψη της 2ης θέσης. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη νίκη επί της Σουόνσι, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη νέα περίοδο. «Πιο δυνατοί για τον τίτλο», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Ήταν όμορφο παιχνίδι για τους οπαδούς. Ανοιχτό. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ, όμως είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα»,  δήλωσε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και συνέχισε αναφερόμενος στην επόμενη χρονιά:

«Προσπαθώ να μαθαίνω πράγματα κάθε μέρα. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που έχουν την ίδια οικονομική επιφάνεια με τη δική μας. Εάν δεν καταφέρεις να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, πρέπει να τερματίσεις όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορείς. Είναι σημαντικό για μένα, την ομάδα να έχουμε πίστη σε αυτά που κάνουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ ότι θα είμαστε δυνατοί του χρόνου και θα παλέψουμε για τον τίτλο».

Όσον αφορά την… επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στις υψηλού επιπέδου εμφανίσεις του, είπε: «Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για τις δυνατότητες του Γιάγια. Ίσως τα Μέσα άρχισαν να τον κατακρίνουν μετά τα γενέθλιά του. Μόλις, όμως, πήγε στο Κόπα Άφρικα, δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε».