Βαθμολογία

Ο Αμπελωνιακός πήρε νίκη «χρυσάφι»

Κέρδισε στον Αλμυρό (0-2) και ελπίζει…

Ο Αμπελωνιακός πήρε την πρώτη του νίκη την Κυριακή (17/5) στο γήπεδο του Αλμυρού Βόλου και απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-2 για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Με αυτό το αποτέλεσμα και πάρα τη νίκη της Πύδνα Κίτρους επί του Παλαμά την ερχόμενη Τετάρτη με νίκη κόντρα στην ομάδα της Πιερίας μπαίνει για τα καλά στην διεκδίκηση της ανόδου!

Αποστολή στον Αλμυρό: Βάσω Γκατζούλη

Στο ματς στον Αλμυρό, ο Αμπελωνιακός ήταν το απόλυτο φαβορί μέσα στον αγώνα. Η ομάδα έδειξε τις διαθέσεις της από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ματς, επέβαλε την κυριαρχία, εκτός των δύο γκολ, είχε δύο δοκάρι και καλές στιγμές, παλικαρίσια πήρε τη νίκη στο φινάλε. Ο Αλμυρός είχε μόνο μία καλή στιγμή στο 57’. Στο 5’ σε μια φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, πρώτα πήρε την μπάλα ο Τσετεροκλής, στη συνέχεια ο Παλάσκας που για λίγο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 17’ ο Παλάσκας πήρε την κεφαλιά και την έστειλε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι, ύστερα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Περήφανου. Τρία λεπτά μετά ο Πρικάκης ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα καθώς και ο Πλακαρός έκανε κακή εκτίμηση (0-1).

Στο 32’ ωραίο χτύπημα κόρνερ από τον Τσετεροκλή, ο Γρηγορίου με δύναμη πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-2. Στο 41’ πολύ ωραία ο Ρόκα έκανε τη σέντρα, πήρε την κεφαλιά ο Παλάσκας το ριμπάουντ ο Κακαβίτσης με τη μία έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 57’ για την ομάδα του Αλμυρού ο Αναστασίου εκτέλεσε όμορφα το φάουλ από το κέντρο, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Α.Σ. Αλμυρού (Λευτέρης Καλογήρου): Πλακαρός, Ακριβούσης (46’ Τσόγκας), Τσιάτσιος, Γρούνας (66’ Ράπτης), Πλαβός, Κυριάκος, Κρανάς (58’ Βούλγαρης Ν.), Αναστασίου, Μαλισσόβας, Βούλγαρης Π., Αραπίτσας.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα (87 Βούκιας), Πρικάκης, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Περήφανος, Γρηγορίου, Παλάσκας, Μπίκος, Κακαβίτσης (85’ Χατζούλης), Τσετεροκλής (89’ Νικολακούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρατσάνης, Κούρεντας, Νταλούκας (Τρικάλων).

*Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ και δηλώσεις από το ματς!