Βαθμολογία

Σπουδαίο τρίποντο για τον Τύρναβο!

Ο Τύρναβος αν και καρδιοχτύπησε, στο φινάλε κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο από βαθμολογικής άποψης τρίποντο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (2-1) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τα πλέι άουτ της Β’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από το πρώτο 45λεπτο δύο γκολ, ενώ στην επανάληψη αν και δεν παρουσιάστηκαν το ίδιο καλοί κατάφεραν στο φινάλε να κρατήσουν τη νίκη και να ελπίζουν για παραμονή στην κατηγορία στη συνέχεια. Στο φινάλε η χαρά ήταν μεγάλη και δικαιολογημένα τα πανηγύρια από παίκτες και κόσμο που βρέθηκαν στο Αλκαζάρ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος ήταν ανώτερος, σημείωσε δύο γκολ και είχε και τις προϋποθέσεις και για ένα ακόμη. Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη. Πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, απέναντι σε μια ομάδα που στο πρώτο 45λεπτο δεν δικαιολόγησε τη βαθμολογική του θέση. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε, οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το σκορ, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας μείωσε και παρουσιάστηκε αρκετά καλύτερος.

Πως ξεκίνησε ο Τύρναβος

Κάτω από τα δοκάρι ο Πρίφτης, στο κέντρο της άμυνας οι Κισκαμπάνης – Καραμανλής, από αριστερά Χαλούλος και δεξιά Στεργιανός. Αμυντικά χαφ οι Μιλουτίνοβιτς – Παληγεώργος, δεξιά Ποκόνγκ, αριστερά Κυριάκος, ο Όττα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αλεξίου.

Το φιλμ του αγώνα

6’ Κόρνερ ο Κυριάκος, πρώτη κεφαλιά ο Μιλουτίνοβιτς, στη συνέχεια της φάσης στο δεύτερο δοκάρι ο Αλεξίου με νέα κεφαλιά κάνει το 1-0.

9’ Σουτ ο Όττα από καλή θέση μπλόκαρε ο Βοσνιάδης.

29’ Κεφαλιά ο Στεφανίδης μέσα από την περιοχή η μπάλα πάνω από την εστία του Πρίφτη.

35’ Μακρινή μπαλιά του Κισκαμπάνη στον Αλεξίου αυτός έσπασε ωραία στον Ποκόνγκ και αυτός με ωραίο τελείωμα το 2-0.

49’ Φάουλ ο Χιντζίδης, προβολή ο Τσεμπερίδης η μπάλα στο δοκάρι.

50’ Κεφαλιά – ψαράκι του Τσεμπερίδη, η μπάλα λίγο άουτ.

59’ Από γύρισμα του Καρακατσάνη, ο Μίλιτς με ωραίο ελιγμό και ιδανικό τελείωμα έκανε το 2-1.

66’ Σουτ του Κυριακού, απέκρουσε ο Βοσνιάδης και στην επαναφορά ο Ποκόνγκ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

73’ Ο Όττα έδωσε στον Γκούρτσα αυτός έκανε το σουτ, ο Καραμπάς την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή έσωσε σίγουρο γκολ.

79’ Ωραίο σουτ του Καρακατσάνη, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Πρίφτη.

89’ Σουτ του Γκούρτσα, μπλόκαρε ο Βοσνιάδης.

Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Χαλούλος, Μιλουτίνοβιτς (60’ Δημητρίου), Στεργιανός, Ποκόνγκ, Κυριάκος, Παληγεώργος (57’ Νταντίδης), Αλεξίου (68’ Γκούρτσας), Όττα.

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Ντόϊκιτς, Καπίας, Καράμπας, Γεωργιάδης (70’ Θεοδωρίδης), Τσεμπερίδης, Καρακατσάνης, Βελλίνης (46’ Μίλιτς), Στεφανίδης, Καθάριος (88’ Παλάσκας).  

Διαιτητική τριπλέτα: Καρυοφύλλης, Ζησιμόπουλος, Σινιοράκης. 4ος: Σωσώνης.