Βαθμολογία

Σέργουντ: «Ήμασταν αγνώριστοι»

Πολλά παράπονα είχε ο Τιμ Σέργουντ από τους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους στο πρώτο εφιαλτικό ημίχρονο του αγώνα με τη Σαουθάμπτον, αφού η Άστον Βίλα μάζεψε πέντε φορές τη μπάλα από τα δίχτυα της, για να ηττηθεί με το τελικό 6-1. «Ήμασταν αγνώριστοι και μας τιμώρησαν οι αντίπαλοι» είπε ο κόουτς των «χωριατών».

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ, ταξίδεψε στο «St. Mary's» για να περάσει ένα μεσημέρι σκέτη καταστροφή και να διασυρθεί από τους «αγίους», με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η σκληρή μάχη της Βίλα για την επιβίωση στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Τιμ Σέργουντ μετά το ματς είχε να πεί: «Ήταν πραγματικά αγνώριστη η ομάδα μου. Καμία σχέση με τα επίπεδα απόδοσης που μπορούμε να φτάσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Σαουθάμπτον που τιμώρησε κάθε λάθος που κάναμε και η αλήθεια είναι ότι κάναμε αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Δεν πέφτει η ευθύνη μονάχα πάνω στους αμυντικούς μου, αλλά σε ολόκληρη την ομάδα και σε μένα γι' αυτό το βαρύ αποτέλεσμα. Και πιστέψτε με, δεν χρειάζεται να τους πω τίποτα πριν από αυτά τα παιχνίδια όταν βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Ξέρουν από μόνοι τους ότι πρέπει να επιβιώσουμε. Λυπούμαστε για τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν μέχρι εδώ για να δουν το παιχνίδι και πικράθηκαν».