Βαθμολογία

Ανανέωσε ο Ναδάλες

Μέχρι το 2018 θα παραμείνει παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Νταβίντ Ναδάλες αφού ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Ηπείρου. 

Την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο έβαλε ο Νταβίντ Ναδάλες, ο οποίος θα παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα έως το 2018.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εκτός της ανακοίνωσης της ανανέωσης, φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τονίζει πως θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για τους Γιαννιώτες.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Lopez Nadales David μέχρι 30/06/2018.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους προπονητές μου κ. Πετράκη, κ. Γεωργουλόπουλο, κ. Αλεξίου και κ. Τσελιόπουλο, τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους συμπαίχτες μου και όλους τους φίλους της ομάδας που με αγκάλιασαν όλα αυτά τα χρόνια. Υπόσχομαι να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».