Βαθμολογία

Κοντά στην Σίτι ο Ντε Μπρούιν

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν βρίσκεται κοντά στην Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, παρά το επιβεβαιωμένο από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον των Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην προσπάθεια που θα κάνει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι για ανοικοδόμηση των «πολιτών», η οποία θα τους κάνει και πάλι διεκδικητές του τίτλου, ο Βέλγος διεθνής αποτελεί ένα από τα πρώτα ονόματα της σχετικής λίστας και η υπόθεσή του αναμένεται να έχει θετικό φινάλε.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι Άγγλοι στο transfer talk, καθώς παρουσιάζουν τους περσινούς πρωταθλητές έτοιμους να δώσουν 35 εκ. Λίρες για να κερδίσουν την κούρσα και την υπογραφή του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό: «Το τι θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι δεν το γνωρίζω. Είναι εντελώς ηλίθιο να πω ότι θα μείνω εδώ και μετά να έρθει ένας μεγάλος σύλλογος, να δώσει πολλά λεφτά που τα θέλει η Βόλφσμπουργκ και να μου πουν φύγε ή κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και σκέφτομαι πως θα αγωνίζομαι για λογαριασμό της ομάδας μου και την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν είναι και 100% σίγουρο».