Βαθμολογία

«Δεν θα πουλήσουμε φθηνά τον Όστιν»

Προειδοποίηση στους ενδιαφερόμενους για τον Τσάρλι Όστιν έστειλε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΚΠΡ, Λες Φέρντιναντ, λέγοντας πως ο σύλλογος δεν διατίθεται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή για πενταροδεκάρες.

Η όρεξη για ένα οικονομικά ωφέλιμο deal κόπηκε απότομα στις Λίβερπουλ, Νιούκαστλ, Κρίσταλ Πάλας, Σαουθάμπτον και Μπόρνμουθ, που φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για τον Άγγλο φορ, καθώς και με το θέμα που προέκυψε με το Financial Fair Play οι Ρέιντζερς σκοπεύουν να πουλήσουν ακριβά το καλύτερο χαρτί που κρατούν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους.

«Δεν πρόκειται να είμαστε εύκολοι στις απαιτήσεις μας. Ο Τσάρλι έχει κάνει μία φανταστική περίοδο, σκοράροντας 17 φορές στην πρώτη του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι τέταρτος στην λίστα με τους σκόρερ και όλα αυτά με μια ομάδα που υποβιβάστηκε. Είναι φανταστικά τα ποσοστά του.

Το ξέρουμε ότι θα έρθουν και θα μας τον ζητήσουν. Μπορούμε να τον κρατήσουμε; Το σίγουρο είναι ότι θα κάτσουμε στο τραπέζι μαζί του και θα συζητήσουμε. Δεν διατίθεμαι καν να μιλήσω για το πόσα λεφτά θα ζητήσουμε από τυχόν ενδιαφερόμενους και ο λόγος είναι ότι θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέρντιναντ.