Βαθμολογία

Πλεξίδας: «Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα»

Ως άτυχο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ ο Βαγγέλης Πλεξίδας, που εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και δικαιούταν καλύτερη τύχη στο ματς. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στον τηλεοπτικό σταθμό TRT και εκτός από τον αγώνα σχολίασε τον αριθμό των ομάδων, που θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα.

Η Ένωση και ο Ηρακλής έχουν καπαρώσει τα δύο εισιτήρια, αλλά ο Πλεξίδας εμφανίστηκε βέβαιος πως θα προβιβαστεί και τρίτη ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Υποστήριξε μάλιστα πως η ΑΕΛ μπορεί κάλλιστα να κατακτήσει αυτή τη θέση και να επιστρέψει με τον τρόπο αυτό στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα ρωτήθηκε για το θέμα του γηπέδου, δηλώνοντας αναρμόδιος, ενώ απέφυγε να ρίξει φως σε ό,τι αφορά το ζήτημα της αδειοδότησης.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΛ δεν έχει περάσει τη διαδικασία της αδειοδότησης, είπε: «Αυτό είναι ένα πρόβλημα, το οποίο πρέπει να προβληματίσει τη Λάρισα και μετά εμένα».

Για το γήπεδο και πότε θα βρεθεί λύση, δήλωσε: «Γιατί ρωτάτε εμένα; Έχω φωνάξει αρκετούς μήνες πριν. Κανείς δεν άκουγε. Αυτό αφορά τον Ερασιτέχνη και όχι εμένα».

Για το αν πιστεύει πως η 3η θέση των πλέι οφ θα οδηγήσει επίσης στη Σούπερ Λίγκα τόνισε: «Η 3η θέση είναι δεδομένο πως θα οδηγήσει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το μόνο εύκολο είναι να τερματίσουμε 3οι. Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ ήταν ατυχές. Η διακοπή μας επηρέασε. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα».