Βαθμολογία

Ντεπάι: «Το όνειρο τώρα ξεκινάει»

Η αρχή του μεγάλου ονείρου γίνεται τώρα για τον Μέμφις Ντεπάι, όπως ανέφερε για τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε εκδήλωση εταιρείας αθλητικής ένδυσης στο Λονδίνο. 

Ο Ολλανδός εξτρέμ «πέταξε» σήμερα για την αγγλική πρωτεύουσα ώστε να δώσει το «παρών» στη εκδήλωση εταιρείας αθλητικής ένδυσης που παρουσίαζε το νέο της ποδοσφαιρικό παπούτσι. 

Μιλώντας επί προσωπικού, ανέφερε: «Πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Γι' αυτό έχω το τατουάζ “Κυνηγός του ονείρου” στο στήθος μου. Δεν έχω κανένα μυστικό. Πρέπει να δουλεύεις και να κυνηγάς τα όνειρά σου για να τα πετύχεις. Αυτό κάνω κι εγώ». 

Σχολιάζοντας όσα έχουν συμβεί στην καριέρα του από το περασμένο καλοκαίρι με τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, την εκπληκτική χρονιά και το πρωτάθλημα με την PSV και τη μεταγραφή έναντι 30 εκατ.λιρών στη Γιουνάιτεντ, δήλωσε: 

«Είμαι περήφανος που έπαιξα στο Μουντιάλ, όμως όταν τελείωσε ήξερα ότι έπρεπε να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου με την ομάδα μου. Μίλησα με τον προπονητή και νομίζω ότι έπαιξε και αυτό ρόλο στον τρόπου που κύλησε η χρονιά. Πλέον είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δεν είναι όμως το τέλος του ονείρου. Μόλις τώρα ξεκίνησε».