Βαθμολογία

Κομπότης: «Εγώ τελείωσα…»

Την απόφαση ν’ αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ο Γιάννης Κομπότης. «Όποιος θέλει μπορεί να πάρει τις μετοχές, εγώ τελείωσα», φέρεται να τους είπε χαρακτηριστικά. 

Την αποχώρησή του από τον Λεβαδειακό παρουσιάζεται να δρομολογεί ο Γιάννης Κομπότης.

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Βοιωτίας φέρεται αποφασισμένος να παραδώσει τα κλειδιά της ΠΑΕ.

Κάτι που ανακοίνωσε, σύμφωνα με τη «LiveSport», στους συνεργάτες του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ήταν μια απόφαση ήδη ειλημμένη και αποσυνδεδεμένη με τα όσα έγιναν εσχάτως.

«Σας κάλεσα για να σας μιλήσω για την απόφασή μου να φύγω από τον Λεβαδειακό. Πρόκειται για μια απόφαση που την έχω πάρει εδώ και καιρό και δεν σχετίζεται με τις τελευταίες εξελίξεις. Εγώ φεύγω και αφήνω την ομάδα, όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να πάρει τις μετοχές. Η απόφασή μου είναι οριστική και δεν σχετίζεται με το αν θα παίζουμε του χρόνου στη Super League ή στην Football League. Εγώ τελείωσα», φέρεται να είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του.