Βαθμολογία

Τζέι Ροντρίγκες... 2019!

Συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Σαουθάμπτον έως το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε ο Τζέι Ροντρίγκες, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να «μετακομίζει» σε άλλον αγγλικό σύλλογο.

Την φετινή σεζόν μπορεί να μην πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών, αλλά ο Ρόναλντ Κούμαν πιστεύει σε αυτόν και του το έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Ο διεθνής με την φανέλα της Αγγλίας επιθετικός, που πέρυσι βρήκε δίχτυα 15 φορές στο πρωτάθλημα, ήταν ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Τότεναμ (κυρίως), αλλά και της Λίβερπουλ, ωστόσο δεσμεύτηκε να μείνει στο «St Mary's» τουλάχιστον έως το 2019.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Πρόκειται για έναν απίστευτο σύλλογο και φέτος τα πήγαμε πολύ καλά. Προσωπικά ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που ανανέωσα. Πλέον κοιτάω το μέλλον.

Το ιατρικό επιτελείο δούλεψε ακατάπαυστα πάνω μου. Θέλω απλώς να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να προσπαθήσω να πάρω λίγο χρόνο συμμετοχής» ανέφερε ο ίδιος στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube ενώ από την πλευρά του ο προπονητής του δήλωσε:

«Είναι πολύ καλά νέα για τον σύλλογο. Υπήρξε φημολογία για ενδιαφέρον για τον Τζέι από κάποιους μεγάλους συλλόγους, οπότε είναι σαν κομπλιμέντο για εμάς που παρέμεινε. Έχει περάσει δύσκολα, αλλά έχει κάνει τα πάντα για να επιστρέψει υγιής.

Ξεκινάμε πολύ καλά για το καλοκαίρι. Δείχνει ότι όλοι εδώ έχουν πειστεί για το τι θέλουμε να καταφέρουμε». Οι δηλώσεις του Κούμαν δεν είναι τυχαίες, καθώς πλέον η προσοχή των ανθρώπων των «Αγίων» στρέφεται στην ανανέωση του συμβολαίου και του Ναθάνιελ Κλάιν για να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας.