Βαθμολογία

Πήγε Ιταλία για Πογκμπά η Σίτι

Το ταξίδι ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι στην Ιταλία για λογαριασμό και τη συνάντηση με τη διοίκηση της Γιουβέντους για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά αποκαλύπτουν τα γειτονικά Μέσα. 

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Πολ Πογκμπά, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους με προορισμό κάποιον άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία και την Ιταλία, άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκαν στη γειτονική χώρα και συναντήθηκαν με τη διοίκηση των «μπιανκονέρι» για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Γάλλου μέσου.

Όπως είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν, η πρωταθλήτρια Ιταλίας προτίθεται να δώσει τη συγκατάθεσή της για την πώληση του διεθνούς άσου μόνο αν φτάσει πρόταση που αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ.

Οι «πολίτες» σκοπεύουν να φτάσουν αυτό το ποσό με ένα αρκετά μεγάλο ποσό και δίνοντας κάποιους ποδοσφαιριστές ως έμψυχα ανταλλάγματα, όπως οι Τουρέ, Νασρί, Γιόβετιτς, Κολάροφ και Τζέκο.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πογκμπά υπενθυμίζεται πως έχουν εκδηλώσει οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι αυτή τη στιγμή.