Βαθμολογία

Ψάχνει σπίτι στο Λονδίνο ο Στέρλινγκ!

Συναγερμός σήμανε σε Τσέλσι και Άρσεναλ αναφορικά με τον Ραχίμ Στέρλινγκ που φέρεται να ψάχνει σπίτι στο Λονδίνο και να ετοιμάζεται ν' αφήσει αυτό στο οποίο διαμένει τώρα στο Σάουθπορτ!  

Η Λίβερπουλ θα συζητήσει ξανά μαζί του μέσα στο καλοκαίρι για να μάθει τελικά αν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι, ωστόσο, ο νεαρός άσος δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του ώστε να ανοίξει νέο κεφάλαιο και γι' αυτό έχει αρνηθεί να κάνει οποιαδήποτε κουβέντα με την ομάδα του μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια, οι εμφανίσεις του στο μεσοδιάστημα δεν είχαν τη συνέπεια και τη διάρκεια που θα ήθελε και ο ίδιος, ώστε να μπορεί να διαπραγματευτεί το ποσό με το οποίο θα υπογράψει, όμως πλέον, φαίνεται να έχει κατασταλάξει για την πόλη στην οποία θέλει να μετακομίσει.

Αυτή, εφόσον αληθεύουν και τα τελευταία δημοσιεύματα, ίσως είναι το Λονδίνο, στο οποίο ο Στέρλινγκ φέρεται να ψάχνει σπίτι και να είναι έτοιμος να αφήσει αυτό στο οποίο διαμένει στο Σάουθπορτ! Εννοείται ότι αυτό, σήμανε τον συναγερμό στις Τσέλσι και Άρσεναλ.