Βαθμολογία

Τα... κλειδιά στον Μαντούκα!

Αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, με τον Τόρστεν Φινκ να αποτελεί παρελθόν κ και τον Γκουστάβο Μαντούκα να τίθεται επικεφαλής του νέου τεχνικού τιμ. 

Προπονητής ο Μαντούκα! Την απόφαση να απομακρύνουν τον Τόρστεν Φινκ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας πήραν στον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος είναι οι κακές εμφανίσεις των νταμπλούχων Κύπρου τον τελευταίο καιρό, ενώ χθες γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού στα play offs. Μάλιστα, έγινε άμεσα γνωστός ο αντικαταστάτης του. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο και μέχρι προσφάτως ποδοσφαιριστή που έχει περάσει και από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ. Μαζί του θα έχει και τους Γιώργο Κωστή, Μαρίνο Σατσιά.

Ο Μαντούκα ανακοίνωσε στις 30 Μαρτίου ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα και ανέβαλε χρέη Διευθυντή ποδοσφαίρου στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: 
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον γερμανό προπονητή Thorsten Fink, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε κοινή συναινέσει συμφωνία για τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ήταν μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση που πάρθηκε υπό τις υφιστάμενες συνθήκες με μοναδικό σκοπό το καλώς νοούμενο συμφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Fink για την συνεισφορά του στην ομάδα κατά την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας. 
Ανέλαβε την ομάδα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και κατάφερε να την διατηρήσει εντός των στόχων κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Ο Thorsten Fink αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ σαν φίλος. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Την ευθύνη των προπονήσεων αναλαμβάνουν οι Gustavo Manduca, Γιώργος Κωστής και Μαρίνος Σατσιάς.