Βαθμολογία

Βασιλακάκης :«Όσοι μας πίστεψαν δικαιώνονται»

Στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής παρέμεινε ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» έτσι πηγαίνουν στην τελευταία 30ή αγωνιστική, όπου θα υποδεχθούν τη Δόξα Δράμας, με μοναδικό στόχο το τρίποντο, που θα τον οδηγήσει στην άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο προπονητής των Σερραίων, Κώστας Βασιλακάκης, μίλησε για την τελευταία επιτυχία της ομάδας του, έδωσε συχαγρητήρια στους παίκτες του και τόνισε πως όσοι τους πίστεψαν, δικαιώνονται.

Αρχικά είπε: «Πετύχαμε άλλη μια σημαντική. Έμεινε άλλος ένας αγώνας τον οποίο θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε έτσι ώστε να δώσουμε την ικανοποίηση και σε εμάς, και στην διοίκηση αλλά πολύ περισσότερο και στον κόσμο μας που ήταν από την αρχή του πρωταθλήματος κοντά μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία σήμερα έδωσαν και την ψυχή τους, υπήρχε πίεση για το αποτέλεσμα αλλά τα καταφέραμε και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα το οποίο μας κράτησε στην κορυφή. Πιστεύω ότι και ο αντίπαλος έδωσε το 110% αλλά εκτός αυτού πιστεύω ότι και η διαιτησία σήμερα μπορώ να πω ήταν τόσο εχθρική αρκεί να σας πω ότι δεχθήκαμε οκτώ κίτρινες κάρτες, αλλά ακόμα και αυτό το πολεμήσαμε και πήραμε αυτή την σπουδαία νίκη», και συμπλήρωσε:

«Όταν μία ομάδα είναι στα 2/3 του πρωταθλημάτος πρώτη σημαίνει ότι είναι και καλή ομάδα. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό το σημαντικό είναι να παίρνεις τα αποτελέσματα. Το ιδανικό είναι βέβαια να τα συνδυάσεις όλα. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν ψυχή και σαν χαρακτήρα και σαν ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, για το οποίο είπε: «Χαιρόμαστε σήμερα και αύριο και πιστεύω την Κυριακή να έχουμε περισσότερο κόσμο κοντά μας. Τον περιμένουμε από το ξεκίνημα της χρονιάς. Όσοι μας πίστεψαν δικαιώνονται».