Βαθμολογία

Το πήρε πάνω του ο Θώμος

Νίκη με σκορ 1-3 πήρε η Ελασσόνα 2013 μέσα στην έδρα του Ιπποκράτη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Έτσι, η ομάδα της Λάρισας, υποβιβάστηκε στην Γ’ ΕΠΣΛ, όπου και θα αγωνίζεται του χρόνου.

Ο Ιπποκράτης, άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουτσιμάνη, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι, βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν και έτσι στο 38’, ο Λάζαρος Θώμος, έκανε το 1-1 για την ομάδα της Ελασσόνας, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ίδιος παίκτης πέτυχε ακόμα δύο γκολ, ένα στο 60ο λεπτό κι ένα στο 70’ και διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για την ομάδα του, πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

Ιπποκράτης(Γιάννης Εμμανουήλ): Τσόγιας, Μπούζο, Κοντογιώργος Σ.(81’ Κοντογιώργος Θ.), Κατσογιάννης, Τσουμάνης Ελ., Εμμανουήλ(65’ Τσουμάνης Ζ.), Φραχόλι, Μπασιάκος, Μικερτζής, Καλόγηρος(72’ Γκίνι), Κουτσιμάνης.

Ελασσόνα 2013(Χρήστος Γκαλίτσιος): Κουκούλης, Γκαραβέλης, Ναλμπαντίδης, Μπαντής, Νικολόπουλος(46’ Γκαλίτσιος Χρ.), Μπούτλας, Μίχης, Δρυστέλλας, Παπακυριάκος, Θώμος, Γιώτσας.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Χασιώτης, Κόκκας.

Γιώργος Μητσιούλης